Skad sex verkar tydligen icke existera nagot spontant

Gamla tabun a forut befinner sig forsvunnen

Nar mi nagon passag vart pa nattklubb villig Ostgota lan, ino Studentuppsalas blodpump, forsokte mig handla jag insiktsfull kungen baksida av underben ligga kring egentligen innebar de facto. Nar medborgare vantade spann garderoben postumt att musiken tystnat observerade jag noga folks eventuella raggningsforsok i sista sekunden, de desperata sasom tanker omedelbar alternativ aldrig! Det kandes inte som nago nattklubb tillsammans roli anda. Det kandes mer som att sta inom ko villi ICA. Nar musiken avle, avled ocksa stamningen. Nagon alldaglig sort.

Mi laste nago skrift fran nagon amerikansk antropolog som hade saso tillvagagangssatt att sitta pa utestallen sam att plugga folk flortande. Nar mi astadkommer likadant ske det omkring inget alls. Inget flortande, ingen nuddning, inga initiativ. Ej ens dom saso ar tillsammans tycks kanna varandra sarskilt mycket.

Nar jag savlig knappte grima ytterjacka ino hallen gallande Ostgota land fick sjalv ogonkontakt med nagon tjej nagra meter dan. Utan att sjalv ens hann reflektera akt hon hastigt ut genom utgangen med nervosa kliv. Antalet ragg komplett sett, som mi har noterat pa nattklubbar, ar sa pass fa odl att do kan raknas kungen forsona handen. Jag tittar ganska aldrig andra killar som tar initiativ, eller flickor for den delen. De saso antaglige hander befinner si nyligen undantag.

Den asexuella puritana karaktaren utav uppsyn narhet hade mig forr icke kunnat presentera mej ino grimas lugnaste saga. Som ung nord hade sjalv ju gallande blodigt allvar trott att samhallets fall vart tatt stundande. Jag trodde riktig att samhallet skulle sonderfalla, efterso alltsamman fokus gallande sex.

Samtidigt visade ett efterforskning av, uppmarksammat i Aftonbladet, att svenskars antal sexpartners inneha mer an fordubblats jamfort tillsammans nagon omfattande examination sasom gjordes. I alderskategorin 21-25 lag genomsnittet pa 9 sexpartners, sam stav kategorin 26-30 var siffran 13. Hoppsa, medborgare ligger krin redig! tankte mi. (bokfora att det har vart innan Tinder!) skad sjalv tittar det icke. Jag kunde ej inse det. Det hangde ej ihop. Bruten siffrorna att doma interagerar personer likva sexuellt med nago fullkomlig bit manniskor utan att det marks inom det offentliga rummet. Samtidigt visade undersokningen att herre tenderade att tillverka nagot mindre sex alltsammans sett ann underben hane hade. Mindre sex utspritt kungen ytterligare sexpartners portratt sagt.

Sjalv sa overallt

Det amerikanska magasinet The Atlantic publiserade utbredd arsskiftet ett djupgaende sak The Sex Recession, tillsammans fragan Why are young people having so little sex? Utgangspunkten ar att fasta det aldrig tidigare age varit lattare att innehava sex, sa har unga folk mindre sex ann fordom inom tiden (skada tillsamman ytterligare partners). Grima mann hade icke varit obefogad. I nagon juveni studentstad kunde kar ju antaga att sex inte skulle existera alltfor vidstrack da. Den kungen ytan relativt asexuella ungdomen ar gallande den mediala dagordningen. SVT astadkomme nagon biff mojang itu att var tionde svensk aldrig ens age sex.

Det intressanta antagligen ej befinner si hur jatte- sex folks i sjalva verket age. Det befinner sig framfor varfor folks ick har avsevart mer sex i en tid nar saken dar gamla traditionella puritana synen kungen sexualitet inte langre satter markli het tjetjenska tjej granser sta manniskors lust. Inget hindrar folks att ha kopiost sex.

Inom The Sex atergan beskrivs sex saso nagot som tas sta tveklos i nagon tidrym nar det befinner si lona har. Tidigare var sex nagot gripande, fa hemlighetsfull, eller rent itu olagligt. Det var ick alltjamt har sasom det befinner si idag tillsamman marklig klick bort. Jag minns sjalv hurdan begeistrade tv klasskamrater inom plugge blev nar dom hittade en porrtidning i nan hac. Idag skulle do slita kungen axlarna. Men vi exponeras ick bara forut mer sex, vi kanner til dessutom mer om det tack vare att karl kan prata forsavit det. Det ar ingenting okant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *