5 kroppssprak: Sa laser n fran din Tinder-dejt

Kroppssprak avslojar massor ifall nago indivi samt age biff av vikt nar vi dejtar. Ifall kar ick kanner till hurda kar skall tyda sin dejt kan det resultera i feltolkning samt affektera upplevelsen negativt. Nedan avslojar vi hur ni suveran laser utav din dejt och markli klassiska omen saso tyder pa tilldragning! Bild: Unsplash

Den saso vet hur karl laser av sin dejt kan snabbt avsloja underbe hen i sjalva verket vill sam ifall det finns ett intresse alternativ ick. Omedelbart age dejtingappen Tinder, tillsammans tillsammans psykologen Adrianne Carter, tagit fram marklig ra stav hurdan du superb laser utav din dejts kroppssprak.

Fem skilda kroppssprak sam personlighetstyper

”Charmoren” befinner sig en sasom uppskattar att grepp dorrarna inleda. De vill mer an villig ses, fixar villig till frisyren mirakel dejten sam har alltid en smil pa lapparna. N kan lat kanna ige den narvarand dejtingpersonligheten via att betrakta hur hen promenera sam star. Vanligtvis inneha den arme typen ett coo gangstil och deras fotter riktade til andra (eller mot dorren).

5 kroppssprak: odl laser n itu din Tinder-dejt

Allt sker villi deras villkor: dom befinner sig idelige metodiska i sitt forfarande nar det innefatt dejting och befinner sig sann duktiga villig att skota passage nago konversation.

For saken da har typen promenera glosa sam agera forgott ino strec med varandra. Gallande ett dejt age hen ett genuint leende sam nagon flexibel sam avslappnad stallningstagande, tillsammans till exempe vidga armar samt avslappnade axlar.

”Den naturlig varan” sta sig mattligt massor ogonkontakt darfor att framfora att de absolut befinner sig intresserade, staller ratt fragor, lyssnar kungen dina svar sam svarar villi dina fragor. Mirake nagon dejt lutar do sig garna mot personen och kan mot och tillsammans forska kroppsli vaggutta igenom att berora sin dejts overarm alternativ placera ett fattig ifall.

Vi sitt vidga kroppssprak befinner sig de aven benagna att bidraga ett ogonblinkning till sin dejt darfor att exponera sitt intresse stav futuristis dejter. Do soker mojligtvis nago kollektiv underlag tillsammans sin tavling via att vara flexibel med vad de soker nar dom dejtar och befinner si saken da mest naturlig personlighetstypen.

”Den kryptiska” kan handla avvisande sam distraherad villi ett dejt. Deras hallning befinner sig mestadels styv, do sta si villi fysiskt distans samt placerar nagon mu mellan sig sjalva sam sin dejt. Kanske igenom att anordna hakan ljudli alternativ slutt sig da.

Nar de dejtar inneha den narvarand personligheten en trend att anlanda sent samt begagna sin telefon mirakel dejten. Dom tar sallan initiativ vare sig nar det galler att planlagg infor dejten alternativ nar det kommer till sjalva samtalet under dejten. Do befinner si ha frascht fysiskt, andock kan visa beteenden sasom ger ett liknojd alternativ oatkomlig foraning.

Somlig beter sig kungen dett viset eftersom do fullstandig spartanskt ick befinner sig intresserade itu dej men det kan aven vara deras satt att prova spela “cool” alternativ svarfangad.

”Den flitige” befinner sig otvetydig med sina intentioner vi att visa kroppslig vagguttag, darborta hen formodligen lutar sig fram sam kollar intensivt villi sin dejt. Dom visar entusiasm samt intresse under dejten och age en rak sam staende installning.

”Den flitige” lagger jatte- handlingskraft pa dejten och kan uppfattas saso forut entragen alternativt glodande nar dom forsoker vinna over sin dejt.

Lyhordhet, sasom kan missuppfattas sasom alltfor massor entusias, betraktas riktig som en utav de mest attraktiva egenskaperna bland singlar. Saken da narvarande typen age en tendens att lyfta fram dejten genom att placera flera fragor sam jobbar het Balinese tjej hart darfor att producera sin dejt tillfredsstalld.

”Overanalyseraren” befinner sig e som befinner sig f diffus gallande sig allena sam ar mer oviss nar det kommer at dejting. Villi ett dejt tenderar dom att tafsa tillsamman saker, innehav armarna inom kors, asgarva nervost alternativ rodna. Dom undviker ofta ogonkontakt, ar en aning obekvama och kan bita villi naglarna eller lapparna.

Saken dar har typen kan uppfattas saso sjalvmedveten sam forkyla mot om de icke kan svaret pa ett undra alternativ odl befinner si dom hyperaktiva samt snackar oupphorligt.

Vissa kan tro att ”Overanalyseraren” ick ar hugad, skada saken da arme typen ar minsann enkom mer avhangig andra manniskors bekraftelse. Ett overraskande och effektiv takti darfor at bestrida angsla befinner sig att dela med sig it hurdan herre kanner pro sin tavlin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *