Min mo pratade forsavit att hon aldrig nagonsin skulle pricka ett fars karlek

Arme ar min mor Ulrika. 61 ar samt ensamstaend. Sa borjade dottern Mias inlagg gallande Facebook forsavitt sin morsa Ulrika, sasom tvenne ar fordom skilt sig fran Mias fader.

Ett par manader for hade Mia Rehn, 32, firat nyar med tryta kompisa och skrivit avta traditionsenliga arsbrev, e post darborta varenda samt nagon bana vad dom antar skal drabba under aret.

Solo hade hon just fatt kidsen sam tankte att hon borde gora nagot darfor att assist sin mamma att finn karleken ate.

Ulrika Lindmark-Rehn samt Staffan Tornberg

Alder 63 respektive 67 ar.Familj Ulrikas barnunge Mia, Anna, Jesper, fem barnbarn sam flat-coated retrievern Alfons samt Staffans barnunge Sabina sam Isac.Bor I Sigtuna.Gor Ulrika jobbar sasom lektor. Staffan ar pensionerad andock arbetar deltid saso arkitekt.

– meda hade nagon fraktion hennes sociala leverne forsvunnit och det fanns inga givna koppling att mota andra isa. Pa grund av gren jag inom arsbrevet att mig trodde att hon skulle ga pa sin etta dejt – samt insag darefte att mig tillrackligt behovde stalla upp darfor att atnjuta saken da att intraff, berattar Mia.

Mia funderade e tag samt gre darpa ett foto och huld framforande av sin mamma, sasom laste saken dar samt gav tummen upp. Texten publicerades ino salutera livet, ett utav landets storsta diskussionsgrupper pro kvinns kungen det sociala natverket Facebook.

Nagon fran de dar saso svarade vart Sabina Tornberg, 29, fran Taby utanfor Stockholm. Hennes far Staffan var ensamstaend darpa nagon tidrym sam langtade postumt att raka den ratta – och nagot i Mias signalement utav sin moder fick henne att fastna.

– mi brukar aldrig svara villig efterlysningar alternativ dylik skada det vart nagot tillsammans bilden gallande Ulrika. Hon hade odla kopiost utstralning. Sjalv visste ju att farsa ville pricka e samt tankte att jag likadan beredvilligt kunde lyssna p tillsamman honom forsavitt jag skulle besvara. Det tyckte han, odla jag gre at Mia att sjalv hade nagon farsa slavisk brud – varldens gulligaste – som skulle klara av bevaka. Mig berattade en aning om honom, gren att han befinner si arkitekt sam att han tycker om musik, anser Sabina.

Sabinas besvarande gick uppriktig in i hjartat hos bade Mia sam hennes mor Ulrika – samt Mia gav Ulrikas telefonnummer till Sabina.

Fangad odl latt skulle det forstas inte ga. Framst rakade Sabina atnjuta inkorrekt akt fran Mia och nar Staffan antaglige fick stund ino riktigt akt misstog Ulrika honom sta en telefonforsaljare.

– Jag tyckte att det varenda en grymt idog forsaljare sasom ringde samt blockerade siffran, berattar Ulrika nar familjen samlats hemma i dottern Mias trerummare ino Roda bergen ino Stockholm.

– sam nar mig forsokte ansprakslos tutade det alltid upptaget. Mi tankte att antingen snackar hon grymt mycket inom telefon alternativt odl befinner si hon fullkomligt spartanskt icke huga, fyller Staffan inom samt kollar karleksfullt gallande Ulrika.

I vardagsrummet dukas det op fika samt kanelbullar – sam Ulrika, Staffan samt deras tvenne dottrar skrattar at minnet itu traffen sasom holl kungen att aldrig intraffa.

Skad antligen fick de saso flyt varje likva tag inom varandra – och bestamde sig darfor att traffas for nagon vandra i trakterna runtom Venngarns palats i Sigtuna, kommunen darbort Ulrika bor.

– Vi promenerade omkring inom saken da smalta snon och fikade nere ino en valv i slottskafeet. Sjalv trodde att sjalv skulle befinna massor mer stirrig skada det kandes jattebra. Vi insag att vi hade massor gemensamt. Vi gillar att producera saker sam befinner sig bagge intresserade utav skidor sam skridskor, anser Ulrika.

– mig inneha provat internetdejting fordom men det befinner sig inte svar hant att man fastnar inom att enkom halla pa och forfatta mot varandra. Emedan bygger kar upp nago illustration som eventuellt ingalund stammer sedan. Stav undertecknad befinner sig det viktigaste att erhalla motas inom verkligheten och uppfatta vad saso finns dar – samt tillsammans Ulrika kandes det alldeles domstol redan a inledning. Vi inneha lajbans ihop och delar otaliga varderingar, sager han.

Varken Staffan alternativ Ulrika hade begarelse att fortsatta saso singlar skad det behovdes nagon stota i riktig hall a deras dottrar.

– Det marktes att det vart kungen seriost nar sjalv traffade mor och hon varenda alldeles fnittrig, omkring saso nagon ny individ. Hon hade borjat fantisera nagon massa grej, kladde sig bra och hade planer sta helgerna. Sjalv minns att mig blev odla glad fran att kika dem krama varandra, berattar Mia.

Tvart kommer Mias 2-ariga dotter Freddie inspringande ino vardagsrummet darfor at besok alla for hon amna ivag villig sondagsutflykt mot Skansen. Hon far nago kram utav mormor Ulrika.

Vara dottrar hjalpte oss finn karleken!

Forutvarande hosten flyttade Staffan samt Ulrika ihop i Ulrikas dar man bor i Sigtuna. Nagra manader framtid sags alla kidsen, barnbarn samt Ulrikas morsa gallande jullunch. Enar traffades aven Mia samt Sabina for forsta gangen.

I var firar Ulrika sam Staffan tvenne ar sammanlagt sam Staffan, saso befinner si pensionerad arkitekt, ager ritat en dar man bor saso omedelbart sysslar med att byggas i Svinninge utanfor Stockholm dit de bagg skal flytta. Emedan planerar Ulrika att bli pensionar pa deltid hon ocksa – sam spendera nagon majoritet bruten tiden tillsamman sin nya karlek.

– mi likasa. Mi vart installd pa att leva hast resten utav livet. Kanske hur sa som hant eljes, eventuellt hade vi annu varit singlar bagg par? anser Ulrika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *